Szakmai tevékenységek

A szövetség célkitűzésének megfelelően az alábbi tevékenységeket végzi a dietetikusok és táplálkozástudományi szakemberek naprakész tudásának biztosítása érdekében:

  • konferenciák, pontszerző továbbképzések szervezése
  • kiadványok szerkesztése
  • folyamatos sajtófigyelés
  • előadások tartása
  • aktív közreműködés tanácsadásokon, szűréseken
  • programok kidolgozása és megszervezése
  • fogyasztók tájékoztatása
  • ismeretterjesztés, képzések, tréningek tartása
  • publikációk készítése
  • lektorálás

Legfontosabb tevékenysége a lakosság egészségi állapotának javítása, a jobb életminőség elősegítése, az egészségkárosító környezeti, társadalmi és egyéb hatások elleni fellépés.

 

MIT KÍNÁL AZ MDOSZ A CÉGEK RÉSZÉRE?

KIEMELT EGYÜTTMŰKÖDÉSI LEHETŐSÉGEK

  • prevenciós lakossági programok
  • oktatási programok
  • kutatások, felmérések

TERMÉKEKHEZ KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATATÁS

  • szakértői vélemény készítése előzetesen benyújtott gyártmánylap alapján termék(ek)ről
  • ajánlólevél a termék(ek)ről a szakértői vélemény alapján
  • PR-megjelenésekhez cikkek írása
  • cikkek megosztása, aktivitások promotálása közösségi oldalunkon
  • PR-anyagok szakmai lektorálása (pl. termékbemutató brosúrák)
  • hirdetési felület biztosítása a Szövetség ÚJ DIÉTA szakmai folyóiratában
  • tematikus TV- és rádióinterjúkra szakember biztosítása
  • receptek összeállítása a termék felhasználásával
  • egyedi prevenciós programok kidolgozása és kivitelezése
  • dietetikus szakember közvetítése

SZOLGÁLTATÁSOK A CÉG DOLGOZÓINAK EGÉSZSÉGÉÉRT

  • képzések, oktatások, ismeretterjesztő előadások a cég dolgozói részére
  • „egészségnap” szervezése
  • tápláltsági állapotfelmérés (testösszetétel mérés, kérdőív)
  • táplálkozástudományi tréning
  • céges kiadvány az egészséges táplálkozásról

TERMÉKEK MEGISMERTETÉSE A SZAKMAI KÖZÖNSÉGGEL

Az élelmiszeripari cégek többsége fontosnak tartja, hogy termékeinek létezéséről tájékoztassa a táplálkozástudomány képviselőit. Az MDOSZ segítségével a cég az információt az alábbi csatornákon juttathatja el a dietetikusokhoz, táplálkozástudományi szakemberekhez, valamint a táplálkozás iránt érdeklődőkhöz.

  • szakmai konferenciák keretében
  • előadó delegálása az MDOSZ rendezvényeire
  • poszter-kiállítás rendezvényeken
  • ismertető anyagok elhelyezése a konferenciatáskában
  • E-DM levél összeállítása
  • elektronikus hírlevél küldése szakemberekhez, partnereinkhez, lakossághoz, sajtóhoz
  • kiállítói stand felállítása konferenciákon, továbbképzéseken
  • PR cikk vagy hirdetés elhelyezése Új Diéta szakmai folyóiratban, illetve www.mdosz.hu honlapunkon.