Tagfelvétel

 

FIGYELEM!

 • Azok a tagjaink, akik még nem adták meg email-címüket, illetve az időközben módosult, kérjük, mihamarabb jelezzék felénk az mdosz@mdosz.hu címen, hogy a Táplálkozási Akadémia Hírlevelet és más, a tagságot érintő információkat folyamatosan küldhessük.
 • Újonnan belépni szándékozó dietetikus és táplálkozástudományi szakemberek , valamint hallgatók számára a Belépési nyilatkozat itt érhető el. A belépést és tagdíj rendezést követően a Hírlevelet és más információkat automatikusan küldjük.

Belépés az MDOSZ-be:

MÉG NEM MDOSZ-TAG?
LÉPJEN BE SZÖVETSÉGÜNKBE!

A tagság előnyei:

 • Ingyenes Új DIÉTA lapszámok.
 • Az MDOSZ rendezvényein kedvezményes regisztráció.
 • Aktuális információk és Hírlevél elektronikus formában.
 • Munkavállalási lehetőségek.
 • Kutatásokban, felmérésekben való közreműködés.
 • Ösztöndíj-kilátások.
 • Részvételi lehetőség az MDOSZ által kiírt pályázatokon.
 • Külföldi tanulmányutakra való delegálás.
 • Jelszóval védett tartalmak elérése a honlapon.

2019-ben érvényes MDOSZ tagsági díjak:

Rendes (végzett dietetikus) tagok részére:   7 000 Ft / fő / év

Dietetikus hallgatók, Táplálkozástudományi (MSc) hallgatók,  nyugdíjas dietetikusok   részére:   3 000 Ft / fő / év

Pártoló tagok részére:   10 000 Ft / fő / év

Figyelem! Érvényben lévő Alapszabályzatunk alapján a Táplálkozástudományi MSc szakon végzett, ám dietetikusi diplomával (BSc) nem rendelkező érdeklődők pártoló tagként tudnak belépni a Szövetségünkbe.

A kitöltött BELÉPÉSI NYILATKOZAT beküldését követően az Ön által megadott email-címre megküldött DÍJBEKÉRŐ alapján kérjük a tagdíjat az MDOSZ 11708001-20354727 számú bankszámlájára utalni. Köszönjük! A tagdíj rendezését követően Ön 2019.12.31-ig aktív tagjává válik szakmai szervezetünknek.
A közleménybe kérjük fel tüntetni az alábbiakat:
– a „2019. évi tagdíj” megnevezést
– számlaigény esetén a „számla” szót
– aktuális címét: számlaigény esetén a számlázási címet, egyéb esetben a levelezési címet
Felhívjuk a figyelmet, hogy jogszabályi előírás alapján kizárólag arra a névre lehetséges számlakiállítás, amilyen néven a befizetés megvalósult, vagy amilyen bankszámla tulajdonostól történt az utalás!
A tagoknak ingyenesen járó Új Diéta szaklapok közül alapvetően az éves tagdíj befizetését követően megjelenő számokat tudjuk biztosítani. Ezért kérnénk a 2019. évi tagdíjakat lehetőség szerint 2019.01.01.– 2019.02.28. között rendezni. Természetesen a tagdíj rendezésére ezt követően is lehetőség van.

Belépési nyilatkozat  a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségébe (dietetikusok [BSc], táplálkozástudományi szakemberek [MSc), dietetikus- és táplálkozástudományi szakember hallgatók, nyugdíjas dietetikusok és pártoló tagok számára)

BELÉPÉSI NYILATKOZAT 2019 kitöltése elektronikusan.

FIGYELEM! Kérjük, hogy a Belépési nyilatkozatot csak abban az esetben töltse ki, ha Ön:
– korábban még nem volt tagja az MDOSZ-nek
– 2008 előtt volt utoljára tagja az MDOSZ-nek.

Amennyiben Ön jelenleg aktív tagja Szövetségünknek és adataiban változás történik, kérjük, hogy az MDOSZ ADATFRISSÍTÉSI ŰRLAP kitöltésével jelezze felénk.