MDOSZ – Adventi nyereményjáték

Adventi nyereményjáték 2023.12.04.-től 2023.12.12. éjfélig-ig az MDOSZ „Terítéken az egészség” Facebook és Instagram oldalán.

„Közeledik az év vége, ennek kapcsán pedig mi is szeretnénk megajándékozni Titeket. Nyerjétek meg játékunkban a kézzel festett, egyedi Okostányér©-ok vagy a digitális konyhai mérlegek egyikét! Nincs más dolgotok, mint válaszolni erre a kérdésre: „Kinek mesélnél legszívesebben az Okostányér©-ról?” Kommentben jelöld meg azt az ismerősöd, aki szerinted még nem ismeri ezt a táplálkozási ajánlást, és így részt veszel a sorsoláson.

A kommentelők között kisorsolunk 1 db Okostányér©-t, és 1 db digitális mérleget. A nyereményjáték a Facebookon és az Instagramon is párhuzamosan zajlik, a két felületre külön nyeremények érvényesek, összesen a játék végén 4 db tárgynyereményt sorsolunk. Minden kommentelő csak egyszeresen vesz részt a sorsolásban, így a több komment nem jár nagyobb nyerési eséllyel. 

 A játékra jelentkezni 2023. 12. 04-2023.12.12 között lehet, kizárólag kommentben. A játék feltétele a Szövetség oldalának követése is. Eredményhirdetés 2023. 12. 13-án. A nyerteseket kommentben, a bejegyzés alatt értesítünk.

Nyereményjáték-szabályzat >>