A dietetikai tevékenység értékelése a személyi minimumfeltételek teljesülése tükrében, mi változott hat év alatt? (Új Diéta – 2022/4)
A dietetikusok ismertségének és lakossági megítélésének reprezentatív felmérése az internetező felnőtt lakosság körében. (Új Diéta – 2022/4)
A közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról szóló 37/2014. (IV.30.) rendelet alkalmazásának felmérése dietetikus-élelmezésvezetők körében (Új Diéta – 2016/2-3)
E3 – Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak 2.rész (Új Diéta – 2016/2-3)
E3 – Energia-egyensúly Egészségprogram Egyetemistáknak 1.rész (Új Diéta – 2016/1)
A magyar gyermekek és felnőttek táplálkozási szokásainak összefüggései a felmérések tükrében (Új Diéta – 2015/5)
Személyi minimumfeltételek megvalósulása a fekvő- és járóbeteg-szakellátásban (Új Diéta – 2015/5)
Négy-tíz éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése 2.rész (Új Diéta – 2014/5)
Négy-tíz éves gyermekek táplálkozásának és fizikai aktivitásának felmérése- reggelizési szokásokra vonatkozó eredmények összefoglalója 1. rész (Új Diéta – 2014/4)
Dietetikai Dokumentáció fejlesztése a hazai fekvőbeteg-intézményekben 2.rész. (Új Diéta – 2014/4)
Dietetikai dokumentáció fejlesztése a hazai fekvőbeteg intézményekben 1. rész (Új Diéta – 2014/2-3)