TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA HÍRLEVÉL 2024. ÁPRILIS

„Én atyám úgy szeretlek mint az emberek a sót!” 

Nem mesét, hanem hírlevelet írtunk áprilisban a sóról, amiből megtudható milyen szerepe van ennek az ízesítőnek a táplálkozásunkban, az élelmiszergyártásban és a konyhánkban, mennyire szeretjük a sót, valamint mi történik, ha tartósan, túl sokat fogyasztunk belőle. Emellett praktikus ötletekkel és recepttel is segítünk ha tudatosan szeretnéd  csökkenteni a sóbeviteledet. 

Hírlevél megnyitása >

Facebook

Instagram

Linkedin

Youtube

Spotify podcast

Buzzsprout podcast

MDOSZ
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.