TÁPLÁLKOZÁSI AKADÉMIA HÍRLEVÉL 2025. JÚLIUS

Nyáron nemcsak a hőmérséklet emelkedik, hanem az élelmiszerromlás kockázata is. A szabadtéri sütögetés, piknik, nyaralás, strandolás alatt ezért nem csak arra érdemes figyelni, hogy amit megeszünk finom és egészséges legyen, de arra, is hogy elkerüljük a nyáron gyakoribb ételfertőzéseket. Júliusi hírlevelünkben számos hasznos tanácsot, megbízható információt osztunk meg az élelmiszerbiztonságról.

Hírlevél megnyitása >

Facebook

Instagram

Linkedin

Youtube

Spotify podcast

Buzzsprout podcast

MDOSZ
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.