Az időszakos böjt (Intermittent Fasting, IF) egészséghatásai és alkalmazhatósága a leggyakoribb krónikus, nem fertőző betegségek esetén – MDOSZ állásfoglalás, 2024
Állásfoglalás – Dietetikai tevékenység jelentősége a diabetológiai szakellátásban, 2024
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Tudományos Bizottságának összefoglalója a WHO 2023. májusi, az energiamentes édesítőszerek használatáról szóló irányelvről
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Terápiás Dietetikus Munkacsoportjának rövid összefoglalója a Gyökérzöldségek bevezetéséről csecsemőkorban, tekintettel azok nitráttartalmára
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége Tudományos Bizottságának összefoglalója az ERITRIT (ERITRITOL – E 968) cukoralkohol biztonságosságáró
A Magyar Dietetikusok Országos Szövetség Tudományos Bizottság véleménye az IGg/IgG4-tesztek alkalmazásáról táplálékallergia és nem-immunmediált-táplálékérzékenységek kapcsán
A kardiovaszkuláris megbetegedések étrendi prevenciója – VIII. Magyar Kardiovaszkuláris Konszenzus Konferencia AJÁNLÁSA 2020
Ketogen Konszenzus
Növényi alapú étrendek táplálkozástudományi megítélése – MDOSZ állásfoglalás
Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.
A feltétlenül szükséges sütiket mindig engedélyezni kell, hogy elmenthessük a beállításokat a sütik további kezeléséhez.
Amennyiben ez a süti nem kerül engedélyezésre, akkor nem tudjuk elmenteni a kiválasztott beállításokat, ami azt eredményezi, hogy minden egyes látogatás alkalmával ismételten el kell végezni a sütik engedélyezésének műveletét.